Praktische Info

mashup

Wanneer

Kriebelboom is elk jaar open tijdens de eerste 6 weken van de zomervakantie. Dit jaar zijn we er dus weer van maandag 6 juli tot en met vrijdag 14 augustus en dit elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. We beginnen de speelpleindag om 13 uur en ronden af om 17 uur.

Waar

Kriebelboom bevindt zich aan de Soeverein (Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel). De locatie om uw kind op- en af te halen is deze zomer afhankelijk van de leeftijdsgroep. Alle info hierover vindt u bij de leeftijdsgroep van uw kind.

Inschrijvingen

Om alles goed te laten verlopen vragen wij voor elk kind om een aparte medische fiche in te vullen. Hierop staat alle essentiële informatie voor de werking, maar ook in het kader van de coronatracing.
Let op: Dit jaar kan dit enkel online via deze link en vragen wij uitdrukkelijk om dit thuis al in orde te brengen.

De inschrijving zelf gebeurt via de jeugddienst van Lommel met het programma i-School. Hierover kan u alle info vinden onder ‘inschrijven’.

Kostprijs

De kostprijs moet om praktische en administratieve redenen deze zomer per hele week betaald worden omdat uw kind een weekplaats inneemt. De prijs bedraagt dan ook €10 per week. Wij zullen deze zomer niet met abonnementen kunnen werken.

Indien u cliënt bent bij het OCMW van Lommel kan u hen zeker aanspreken over Kriebelboom. Er is een regeling met het OCMW om u te ondersteunen

Fiscaal Attest

Het fiscaal attest zal automatisch per mail opgestuurd worden via I-school. U mag dit rond maart 2021 verwachten.

De overheid stelt wel enkele beperkingen in

  • Aftrek is enkel mogelijk voor degene die het kind ten laste heeft
  • De mogelijkheid tot aftrek is begrensd op de 12e verjaardag van het kind
  • Het aftrekbare bedrag voor kinderopvang is begrensd op €11,20 per dag. Voor Kriebelboom betekent dat dus dat elke dag volledig aftrekbaar is!
  • Als ouder dient u de uitgaven pas in te brengen bij de belastingsaangifte van komend jaar.

Indien u nog vragen heeft, kan u altijd contact met ons opnemen via kriebelboompost@gmail.com