Praktische Info

mashup

Wanneer

Kriebelboom is elk jaar open tijdens de eerste 6 weken van de zomervakantie. Dit jaar zijn we er dus weer van maandag 5 juli tot en met vrijdag 13 augustus en dit elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. We beginnen de speelpleindag om 13 uur en ronden af om 17 uur.

Waar

Kriebelboom gaat dit jaar op de Helix zitten (Speelpleinstraat 75, 3920 Lommel). De locatie om uw kind op- en af te halen is deze zomer afhankelijk van de leeftijdsgroep. Alle info hierover vindt u bij de leeftijdsgroep van uw kind.

Inschrijvingen

Om alles goed te laten verlopen vragen wij voor elk kind om een aparte medische fiche in te vullen. Hierop staat alle essentiële informatie voor de werking, maar ook in het kader van de coronatracing.

De inschrijvingen gaan open op 15 juni om 18u via i-school.
Klik hier om naar de inlogpagina van i-school te gaan.

Kostprijs

Normaalgezien is de kostprijs voor een kriebelboomdag €2. Doordat we dit jaar in weekbubbels moeten werken kost een week op Kriebelboom €10. Je betaald dit via I-school.

Indien u cliënt bent bij het OCMW van Lommel kan u hen zeker aanspreken over Kriebelboom. Er is een regeling met het OCMW om u te ondersteunen

Fiscaal Attest

Het fiscaal attest zal automatisch per mail opgestuurd worden via I-school. U mag dit rond maart 2021 verwachten.

De overheid stelt wel enkele beperkingen in

  • Aftrek is enkel mogelijk voor degene die het kind ten laste heeft
  • De mogelijkheid tot aftrek is begrensd op de 14e verjaardag van het kind
  • Het aftrekbare bedrag voor kinderopvang is begrensd op €11,20 per dag. Voor Kriebelboom betekent dat dus dat elke dag volledig aftrekbaar is!
  • Als ouder dient u de uitgaven pas in te brengen bij de belastingsaangifte van komend jaar.

Indien u nog vragen heeft, kan u altijd contact met ons opnemen via kriebelboompost@gmail.com