12-15

Zit je op het secundaire school? Doe je graag je eigen dingen, maar krijg jij ook zo te horen dat je “iets” moet gaan doen? Kom dan eens chillen met de rest van onze tieners in jullie eigen lokaal of speel een van de zottere activiteiten met de leiding.

Leeftijd

Dit is de oudste groep op ons speelplein. Zoals de groepsnaam het al aanduid bestaat deze groep uit kinderen tussen 12 en 15 jaar.

Activiteiten

Helaas zijn wij genoodzaakte deze zomer geen uitstappen te plannen. In de zomer van 2021 zullen we weer terug uitstappen organiseren. Alvast bedankt voor uw begrip.

Vervoersplan

Dit is te vinden op de corona pagina.

Deelnanevoorwaarden

Verplichte voorwaarden

  • Uw kind mag geen enkel symptoom van Covid-19 vertonen in de 5 dagen voor hij/zij naar Kriebelboom komt.
  • Kinderen waarvan een arts inschat dat het niet veilig is om naar Kriebelboom, mogen helaas niet komen deze zomer. Hier vindt u een link naar de risicopersonen vanuit de overheid. Bij elke vorm van twijfel kan u best contact opnemen met uw huisarts.

Sterk aangeraden

  • We raden ten strengste af om kinderen te laten ‘shoppen’ tussen het vakantieaanbod binnen de bubbel van één week. Tussen de weken zelf mag er wel gewisseld worden!
  • Wanneer uw kind op kamp gaat, raden wij aan om hier 2 dagen tussen te laten. Indien uw kind op zondag vertrekt, houdt u hem of haar best op vrijdag al thuis.

Noodprocedure

Elk jeugdinitiatief is verplicht een noodprocedure te voorzien wanneer een kind mogelijke symptomen vertoont van het coronavirus. Bij twijfel zal er onmiddellijk contact opgenomen worden met de ouders van het kind in kwestie om het kind op te halen. In de tussentijd zal het kind afgezonderd worden in ons “wachthoekje”. Dit is een speelse ruimte waar de kinderen nog verder kunnen spelen of rusten in afwachting van de ouders. Ook hier zal zeker toezicht voorzien worden. Wij hebben net de handleiding vanuit de Ambrassade verkregen om de noodprocedure te maken. Weldra kan u hier dan ook een link vinden naar onze uitgeschreven noodprocedure.