F4D9F9AA-B3D1-4CB3-A9ED-25C0ED9A198D 6F02B414-6D94-469A-AEB3-DF9086C1C663

Hulpmonicursus

Elk jaar organiseren wij een hulpmonicursus. Hier beleef je een supertoffe week waar je ons speelplein leert kennen, je leert hoe je met kinderen moet omgaan en hoe je super leuke activiteiten kan maken.

Na deze cursus kom je terecht in onze hechte leidingsgroep waar je met open armen ontvangen wordt.

Voor de cursus van 2023 ben je jammer genoeg te laat. Maar heb jij ook zin om de tijd van je leven te hebben, maar ben je te oud om te komen als lid? Word je dit jaar 16 of ben je ouder?

Stuur ons dan een mail, bericht via Facebook of een dm op Instagram. Je bent altijd welkom in onze leidingsgroep, met of zonder cursus.

Of schrijf je volgend jaar in voor onze hulpmonicursus 2024!

Leiding worden?

Heb je onze hulpmoni cursus gemist en wil je graag bij ons speelplein komen? Laat dan gewoon iets weten via mail, facebook, postduif of één van onze leiding.

Als vrijwilliger krijg je alle kansen om kennis te maken met het leidinggebeuren op kriebelboom en zal je ook steeds ondersteund worden door gevormde en ervaren leiding.

Is het iets voor jou? Dan kan je later nog verdere vorming volgen via de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk met de rest van de leiding.

Heeft u nog vragen over Kriebelboom? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of contacteer ons via Facebook, Instagram of mail (kriebelboompost@gmail.com).