Onze ploeg

Leiding worden?

Heb jij ook zin om de tijd van je leven te hebben, maar ben je te oud om te komen als lid? Word jij dit jaar 16 of ben jij ouder?
Schrijf je dan zeker in voor onze hulpmonicursus. Waar je een supertoffe week beleeft, ons speelplein leert kennen, hoe je met kinderen omgaat en hoe je super leuke activiteiten leert maken.

Heb je onze hulpmoni cursus gemist en wil je graag bij ons speelplein komen? Laat dan gewoon iets weten via mail, facebook, postduif of 1 van onze leiding.

Als vrijwilliger krijg je alle kansen om kennis te maken met het leidinggebeuren op kriebelboom en zal je ook steeds ondersteunt worden door gevormde en ervaren leiding.

Is het iets voor jou? Dan kan je later nog verdere vorming volgen via de hulpanimatorcursus of via de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk met de rest van de leiding.

Hulpmoni cursus

Elk jaar organiseren wij een hulpmoni cursus. Hier beleef je een supertoffe week waar je ons speelplein leert kennen, hoe je met kinderen moet omgaan en hoe je super leuke activiteiten leert maken.
Na deze cursus kom je terecht in onze hechte leidingsgroep waar je met open armen ontvangen word.

Jammer genoeg heb je de cursus van 2022 gemist maar twijfel niet om bij onze toffe leidingsgroep te komen door een mail, berichtje via facebook of naar 1 van onze leiding een berichtje te sturen.