Wie zijn we?

Speelpleinlogo_groen

Kriebelboom is de enige speelpleinwerking van Lommel. Onze ploeg bestaat uit ongeveer  50-60 vrijwilligers die zich doorheen het hele jaar, maar vooral tijdens de eerste 6 weken van de zomervakantie kei hard inzetten om de Lommelse kinderen de zomer van hun leven te bieden. Jongeren kunnen bij ons leiding worden in het jaar dat ze 16 worden. Momenteel bestaat onze ploeg uit ongeveer 50-60 mensen die zich doorheen het jaar en in de zomer inzetten voor Kriebelboom!

Wat doen we?

  • Op Kriebelboom proberen we ervoor te zorgen dat elk kind echt vakantie kan beleven. Dit doen we door elke dag knotsgekke activiteiten te maken voor al onze leeftijdsgroepen. Alle kindjes zijn welkom vanaf het moment dat ze zindelijk & 2,5 jaar zijn en kunnen dan lid blijven tot hun 15 jaar. Daarna kunnen ze doorstromen naar de leidingsploeg.
  • We voorzien elke weekdag activiteiten voor de kinderen. Van maandag tot en met donderdag voorzien we activiteiten binnen de leeftijdsgroepen. Op vrijdag is er een openspeelaanbod, op deze dag voorzien we een aanbod waarbij alle leeftijden samen kunnen spelen.

Wie is welkom?

Simpel! IEDEREEN IS WELKOM BIJ ONS! Op kriebelboom staan we open voor iedereen en is iedereen ook gelijkwaardig. Indien we ergens rekening mee moeten houden, doen we dit graag zolang dit mogelijk blijft voor onze ploeg. Mocht u zich afvragen wat we kunnen betekenen voor uw kind kan u ons altijd een mailtje sturen en dan bekijken we dit graag samen met u!