Veelgestelde vragen

Indien u uw vraag niet kan vinden op deze pagina kan u ons contacteren via Facebook, Instagram of mail.

Facebook: Kriebelboom Lommel

Instagram: Speelplein Kriebelboom

Mail: kriebelboompost@gmail.com

Wij werken met een vooropvang vanaf 13u. Dit betekend dat u uw kinderen kan inschrijven vanaf 13u tot 13u30. Om 13u30 beginnen we met onze speelpleindag en sluiten de inschrijvingen.

Wij werken met een naopvang. Onze speelpleindag eindigt om 17u30. U kan uw kind dus komen ophalen van 17u30 tot 18u.

Ja, u kan uw kind vroeger komen ophalen. Indien u uw kind vroeger komt ophalen, laat u dit best wel even weten aan het secretariaat.

Neen. Uw kind krijgt op het speelplein doorheen heel de dag water. Tijdens het 4-uurtje krijgen alle kinderen een extra drankje en een koek. Wij voorzien ook koeken voor kinderen die bepaalde allergieën hebben, dus ook zij moeten geen koek meebrengen. (Wil u meer informatie over onze allergie-koeken? Spreek dan even één van onze leiding aan.)

Indien de kinderen zwemkleding of iets anders moeten meebrengen, wordt dit gepost op onze Facebook en Instagram.

Indien u uw kind toch een rugzak, drinkfles, … wil meegeven, gaan wij dit natuurlijk niet verbieden. Maar we willen u er wel op wijzen dat alles wat je meebrengt verloren raken of kapot gaan.

Op het secretariaat zitten elke week 2 of 3 ervaren leiding. Zij zorgen dat alles in goede banen wordt geleid en doen alle administratievetaken van die week.

Indien u vragen heeft kan u hen best aanspreken tijdens de zomer. 

U kan het secretariaat tijdens het begin en einde van de dag vinden vlakbij de ingang van het speelplein. Doorheen de speelpleindag zitten zij in de soeverein of gaan zij langs bij de verschillende groepen.

De telefoonnummers en namen van de leiding op het secretariaat kan u elke week vinden op onze Facebook en Instagram. U kan hen ook bereiken via ons mailadres, Facebook of Instagram.

Ja, u kan ook betalen wanneer u uw kind naar het speelplein brengt. De kostprijs blijft hetzelfde. U geeft dan cash €2 aan de leiding van de juiste leeftijdsgroep.

Vanaf dit jaar hebben wij jammer genoeg ons kindermaximum moeten verlagen. Dus wanneer u ter plaatse komt inschrijven, kunnen wij niet garanderen dat er nog een plekje vrij is. We zetten hier elke dag vanaf 10u15 hoeveel plekjes er nog vrij zijn. U kan dus best uw kind inschrijven via I-Active.

Neen, u kan op het speelplein zelf niet met de kaart of bankapp betalen. Op het speeplein zelf kan u enkel cash betalen.

Indien u uw kind op voorhand inschrijft via I-Active kan u wel via de website van I-Active met de kaart betalen.

Geen probleem, wij hebben een verloren voorwerpen box. De verloren voorwerpen kan u vinden bij het secretariaat.

Is de zomer al voorbij? Dan kan u ons een berichtje sturen via Facebook en Instagram of ons een mail sturen.

 

Neen. Wij werken enkel met vrijwilligers, die naast het speelplein nog naar school gaan of een job hebben.

Tijdens de zomer zijn wij elke weekdag (maandag-vrijdag) aanwezig op het speelplein. In het weekend zijn wij hier meestal niet.

Doorheen het jaar is er meestal niemand aanwezig op het speelplein. Indien u graag met ons wil afspreken, dan kan u ons een berichtje sturen via Facebook en Instagram of ons mailen. Wij zullen dan samen met u een gepast moment zoeken.

Je kind mag naar het speelplein komen vanaf dat hij/zij 2,5 jaar is EN zindelijk is.

Kinderen kunnen naar het speelplein komen tot ze 15 jaar zijn. Vanaf 16 jaar kunnen ze leiding worden.

Indien u uw kind wil laten meespelen in een andere leeftijdsgroep, met een goede en duidelijke reden, kan u dit best even bespreken met het secretariaat. 

Ja, indien er een feestdag tijdens de speelpleinzomer valt zijn wij open. 

Wij sluiten dus niet op 21 juli, indien deze dag een weekdag is.

De ingang van ons speelplein kan u vinden aan de achterkant van de Soeverein in Lommel.

Ja, dit is geen enkel probleem.

Elk kind en dus ook elke beperking en stoornis is anders. We bekijken dit dus van kind tot kind. Wij proberen iedereen op te vangen binnen onze mogelijkheden. Bij de meeste kinderen is dit dus geen probleem.

U kan ons even een berichtje of een mail sturen om af te toetsen of wij uw kind kunnen opvangen.