Wie zijn we?

Speelpleinlogo_groen

Kriebelboom is de enige speelpleinwerking van Lommel. Onze ploeg bestaat uit ongeveer  50-60 vrijwilligers die zich doorheen het hele jaar, maar vooral tijdens de eerste 6 weken van de zomervakantie kei hard inzetten om de Lommelse kinderen de zomer van hun leven te bieden. Jongeren kunnen bij ons leiding worden in het jaar dat ze 16 worden. Momenteel bestaat onze ploeg uit ongeveer 50-60 mensen die zich doorheen het jaar en in de zomer inzetten voor Kriebelboom!

Wat doen we?

  • Op kriebelboom proberen we ervoor te zorgen dat elk kind echt vakantie kan beleven. Dit doen we door elke dag knotsgekke activiteiten te maken voor al onze leeftijdsgroepen. Alle kindjes zijn welkom vanaf het moment dat ze zindelijk & 2,5 jaar zijn en kunnen dan lid blijven tot hun 15 jaar. Daarna kunnen ze doorstromen naar de leidingsploeg.
  • Deze zomer zullen we elke werkdag activiteiten voorzien binnen de leeftijdsgroep (= de bubbel). De verschillende leeftijdsgroepen komen dan ook geen enkel moment van de dag met elkaar in contact en zal de eindformatie ook plaatsvinden binnen de eigen bubbel. Alle info kan u terugvinden bij de leeftijdsgroep van uw zoon of dochter.

Wie is welkom?

Simpel! IEDEREEN IS WELKOM BIJ ONS! Op kriebelboom staan we open voor iedereen en is iedereen ook gelijkwaardig. Indien we ergens rekening mee moeten houden, doen we dit graag zolang dit mogelijk blijft voor onze ploeg. Mocht u zich afvragen wat we kunnen betekenen voor uw kind kan u ons altijd een mailtje sturen en dan bekijken we dit graag samen met u!

Verplichte voorwaarden

  • Uw kind mag geen enkel symptoom van Covid-19 vertonen in de 5 dagen voor hij/zij naar Kriebelboom komt.
  • Kinderen waarvan een arts inschat dat het niet veilig is om naar Kriebelboom, mogen helaas niet komen deze zomer. Hier vindt u een link naar de risicopersonen vanuit de overheid. Bij elke vorm van twijfel kan u best contact opnemen met uw huisarts.

Sterk aangeraden

  • We raden ten strengste af om kinderen te laten ‘shoppen’ tussen het vakantieaanbod binnen de bubbel van één week. Tussen de weken zelf mag er wel gewisseld worden!
  • Wanneer uw kind op kamp gaat, raden wij aan om hier 2 dagen tussen te laten. Indien uw kind op zondag vertrekt, houdt u hem of haar best op vrijdag al thuis.